Laatinut:
Volkswagen Group
Charging GmbH
VW

Päivitetty kesäkuu 2022

Tietosuojaseloste VW Group Charging GmbH

A. Vastuullinen taho

Tervetuloa sivustollemme. Sivuston omistaa Volkswagen Group Charging GmbH, Mollstrasse 1, 10178 Berliini, sähköposti: info@elli.eco, joka on rekisteröity kaupparekisteriin Charlottenburgin piirioikeudessa numerolla HRB 208967 B (”Volkswagen Group Charging GmbH”). Kiitos myös kiinnostuksestasi yritystämme ja tuotteitamme kohtaan. Kerromme seuraavassa tietojesi keräämisestä, käsittelemisestä ja käyttämisestä.

B. Henkilötietojesi käsittely

I. Lokitiedostojen käsittely

Kun käytät sivustoa, Internet-selaimesi siirtää automaattisesti tiettyjä tietoja, jotka tallennamme niin kutsuttuihin lokitiedostoihin. Erityisesti seuraavat tiedot siirretään automaattisesti:

  1. anonyymi evästetunniste

  2. käyttämäsi verkkoselain

  3. käyntisi päivämäärä ja aika

  4. sivut, joilla olet käynyt sivustollamme

  5. sivusto, jolta siirryit sivustollemme

  6. sen laitteen IP-osoite (Internet-protokollaosoite), jolla käytät verkkopalvelujamme.

Tietoja käsitellään EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) artiklan 6 kohdan 1 alakohdan f mukaisesti oikeutetun etumme nojalla, jotta pystymme näyttämään sivuston sinulle oikein. Tiedot poistetaan 14 päivän kuluttua.

Google Ireland (”Google”), jonka rekisteröity toimipaikka on osoitteessa Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanti, vastaa verkkokaupan isännöinnistä ja toimii henkilötietojen käsittelijänä. Google salaa tiedot kanssamme tekemiensä sopimusten mukaisesti ja käsittelee tietoja vain Euroopan unionin alueella olevilla palvelimilla. Google LLC:n, jonka rekisteröity toimipaikka on Yhdysvalloissa, (luku)oikeutta tietoihin ei voida poissulkea. Henkilötietojen siirtämisestä käsittelijöille on sovittu soveltuvilla EU:n mallisopimuslausekkeilla, jotta henkilötietojesi tietosuoja voidaan turvata riittävällä tavalla. Sovelletut EU:n mallisopimuslausekkeet ovat saatavilla osoitteessa https://eur-lex.europa.eu/legal-content/FI/TXT/?uri=CELEX%3A32010D0087.

II. Yhteystiedot ja asiakaspalvelu

Voit ottaa meihin yhteyttä käyttämällä tallennettua sähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroa ja lähettää meille pyynnön. Tässä yhteydessä käsittelemme tukipyynnössä luovuttamiasi tietoja (mukaan lukien henkilötietojasi), jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä ja käsitellä pyyntösi (EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen artikla 6 kohta 1 alakohta b). Volkswagen AG, Berliner Ring 2, 38440 Wolfsburg, joka toimii henkilötietojen käsittelijänämme, ja Majorel Berlin GmbH, Wohlrabedamm 32, 13629 Berliini, tukevat meitä tietojen käsittelyssä. Tietosi tallennetaan ja niitä käsitellään myös CRM-järjestelmässämme. Olemme antaneet Salesforce.com, Inc:lle (The Landmark @ One Market Street, San Francisco, CA 94105, USA) tehtävän toimia käsittelijänämme tässä tarkoituksessa. Salesforce.com, Inc:n pääsyä tietoihin ei voida poissulkea, joten tätä varten on laadittu vastaava sopimus EU-mallisopimuksen mukaisesti (riittävät takeet tietojen käsittelyn tietosuojasta muissa kuin Euroopan maissa). Sovelletut EU:n mallisopimuslausekkeet ovat saatavilla osoitteessa https://eur-lex.europa.eu/legal-content/FI/TXT/?uri=CELEX%3A32010D0087. Poistamme tietosi heti, kun olemme vastanneet pyyntöösi sinua tyydyttävällä tavalla, elleivät muut säilytysjaksot (esim. verotukseen liittyvät säilytysjaksot) edellytä muuta.

III. Käsittely tilausprosessin yhteydessä

Käsittelemme tilausprosessin yhteydessä luovuttamiasi tietoja täyttääksemme sopimusvelvoitteet (EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen artikla 6 kohta 1 alakohta b). Tätä varten tarvittavia henkilötietojasi ovat yksityiset yhteys- ja tunnistetietosi (kuten nimi, osoite ja sähköpostiosoite) sekä IT-käyttötietosi (kuten tilaustunnus ja tilausaika) ja pankkitietosi (lisätietoja tästä on kohdassa ”Tietojenkäsittely maksutarkoituksissa”).

Käsittelemme henkilötietojasi niin pitkään kuin se on edellä mainittuja tarkoituksia varten tarpeen. Jos kiellät oikeutettuun etuun perustuvan käsittelyn (EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen artikla 6 kohta 1 kohta f), poistamme henkilötietosi, paitsi jos niiden käytön jatkaminen on sallittua sovellettavien säädösten mukaan. Poistamme myös henkilötietosi, jos meidän on tehtävä niin muista juridisista syistä. Näiden perusperiaatteiden mukaisesti poistamme henkilötietosi käytännössä heti, kun oikeudellinen peruste niiden säilyttämiselle lakkaa, jos niitä ei enää tarvita määrättyyn tarkoitukseen tai jos määrättyä tarkoitusta ei enää ole ja sikäli kuin muuta laillista perustetta ei ole (esim. kauppa- tai verolakien mukaisiin säilytysjaksoihin liittyen), tai muussa tapauksessa muun oikeudellisen perusteen päätyttyä.

Sikäli kuin palveluntarjoajat käsittelevät henkilötietojasi meidän puolestamme, olemme solmineet käsittelysopimuksen näiden palveluntarjoajien kanssa ja sopineet riittävistä takeista henkilötietojen suojaamiseksi. Valitsemme myös palveluntarjoajamme huolellisesti; he käsittelevät henkilötietoja vain tehtäviensä mukaisessa tarkoituksessa, ja sopimuksemme velvoittavat heitä noudattamaan ohjeitamme. He ovat suojanneet henkilötiedot soveltuvilla teknisillä ja organisatorisilla menettelyillä, ja valvomme heitä säännöllisesti. Olemme sopineet henkilötietojen siirtämisestä kolmansissa maissa oleville käsittelijöille käyttäen vastaavia EU:n mallisopimuslausekkeita (varmistaen näin riittävät takeet tietojen käsittelyn tietosuojasta muissa kuin Euroopan maissa). Sovelletut EU:n mallisopimuslausekkeet ovat saatavilla osoitteessa https://eur-lex.europa.eu/legal-content/FI/TXT/?uri=CELEX%3A32010D0087.

IV. SÄHKÖISEN LIIKKUVUUDEN LAITTEIDEN ja asennuspalvelun tilaaminen

Tilaaminen vierailijana

Voit tehdä tilauksia myös vierailijana. Jos päätät tilata tuotteita näin, sinun ei tarvitse rekisteröityä ennen tilaamista. Sen sijaan tallennamme ja käsittelemme tilaukseen liittyviä tietoja (nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero) vierailijan tietoina.

Kodin tarkastus ja laitteiden asennus ja käyttöönotto

Asennuspaikkakäyntiä (kodin tarkastusta) ja tarvittaessa sähköisen liikkuvuuden laitteiden asentamista ja käyttöön ottamista sekä myöhemmin huoltamista, korjaamista tai purkamista varten luovutamme yhteystietosi (nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja tarvittaessa puhelinnumerosi varauksen tekemistä varten) ja tiedot tilaamistasi tuotteista ja palveluista alueellasi toimivalle asennuspalvelukumppanillemme.

Logistiikkapalvelu

Jotta voimme toimittaa tilaamasi laitteen sinulle, luovutamme yhteystietosi (nimen, osoitteen, sähköpostiosoitteen ja tarvittaessa puhelinnumeron) logistiikkapalvelukumppanillemme, joka on Arvato Distribution GmbH, Gottlieb-Daimler Str. 1 33428 Harsewinkel. Luovutamme myös tilaukseesi liittyviä lisätietoja määrättyihin tarkoituksiin.

Halutessasi tuotteet voidaan toimittaa myös suoraan valitulle asennuspalvelukumppanille, jolloin myös luovutamme yhteystietosi ja tilaustietosi määriteltyihin tarkoituksiin.

Tietojenkäsittely maksutarkoituksessa

Verkkokaupassa tarjottujen maksutapojen (esim. luottokorttien) käsittelyä varten Adyen BV, Simon Carmiggelstraat 6-50, 1011 DJ Amsterdam, Alankomaat on saanut meiltä toimeksiannon toimia maksupalveluntarjoajanamme. Osana maksuprosessia maksutietosi (esim. luottokorttitiedot) ja muita henkilötietojasi (esim. laskutusosoite) voidaan luovuttaa eteenpäin, jos näitä tietoja tarvitaan maksun käsittelyssä. Adyen BV käsittelee tietojasi omalla vastuullaan pankkipalvelujen määritellyssä tarkoituksessa ja vastaa siten tiedoista itse. Petosten havaitsemiseksi Adyen käsittelee myös henkilötietojasi (esim. nimeäsi, laskutus- ja toimitusosoitettasi, sähköpostiosoitettasi ja puhelinnumeroasi) käsittelijämme asemassa.

Sähköisen liikkuvuuden laitteiden käyttöönotto ja kokoonpano

Kun ostat sähköisen liikkuvuuden laitteen, voit valita WLAN-yhteyttä tai LTE-mobiiliyhteyttä käyttävän mallin. Viestintätoimintojen ja sähköisen liikkuvuuden laitteesi (mukaan lukien WLAN-yhteyden tai LTE-mobiiliyhteyden) ajantasaisuuden varmistamiseksi hankkimasi laite lähettää seuraavat laitekohtaiset tiedot salatussa muodossa säännöllisin väliajoin Volkswagen Group Charging GmbH:n IT-järjestelmiin ja käsittelee ne siellä: laitteen tunniste, merkki, sukupolvi, laitteen tyyppi ja ohjelmistoversio.

Jos haluat käyttää muita valinnaisia verkkopalveluja (lataussyklien hallinta ja analysointi) sähköisen liikkuvuuden laitteessasi, palvelut on yhdistettävä olemassa olevaan käyttäjätiliisi. Verkkopalvelujen käyttämisen yhteydessä seuraavat henkilökohtaiset ja laitekohtaiset tiedot siirretään Volkswagen Group Charging GmbH:n IT-järjestelmiin toiminnallisuuksien tarjoamiseksi ja tuottamiseksi sekä käsitellään siellä: asiakas, tilastotiedot, latausprosessitiedot, tila, yhteyden tila ja viimeisimmän viestintätilanteen aikaleima.

Voit valita myös laitteen, joka ei sisällä verkkotoimintoja. Jos valitset tällaisen sähköisen liikkuvuuden laitteen, tietoja ei siirretä Volkswagen Group Charging GmbH:n IT-järjestelmiin.

V. Ilmoitus suostumuksesta mainontaan

Jos haluat vastaanottaa tietoa tuotteistamme, voit tilata vastaavat mainokset. Tätä tarkoitusta varten seuraavia tietoja käsitellään mainosten toimittamiseksi antamasi suostumuksen laajuudessa (EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen artikla 6 kohta 1 kohta a): sukunimi, etunimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

Voit perua suostumuksesi milloin tahansa maksutta, ja muutos on voimassa siitä eteenpäin suhteessa Volkswagen Group Charging GmbH:hon. Saat lisätietoja oikeuksiesi puolustamisesta tämän tietosuojakäytännön osiosta ”Sinun oikeutesi”.

Henkilötietosi poistetaan heti, kun olet perunut suostumuksesi, jos muut säilytysjaksot (esim. verotukseen liittyvät säilytysjaksot) eivät estä tätä.

VI. Asiakastyytyväisyyskyselyt

Jotta voisimme täyttää asiakkaidemme laatuvaatimukset, lähetämme asiakastyytyväisyyskyselyihin liittyviä asiakasviestejä. Pyrimme näin parantamaan sekä markkinointiamme ja asiakaspalveluamme että tuotteitamme ja palvelujamme. Tähän tarkoitukseen käytämme sähköpostiosoitetta, jonka olet antanut ID-tilauksesi yhteydessä. Jotta voisimme tehdä päätelmiä tuotteen käyttötapojen vaikutuksesta tuotteen käyttöön liittyviin ongelmiin ja huolenaiheisiisi sekä muokata vastaavasti markkinointisisältöjämme huolenaiheidesi ja asiakastyytyväisyyskyselyn tulosten mukaan, yhdistämme huolenaiheesi ja asiakastyytyväisyyskyselyjen tulokset asiakastiliisi antamasi sähköpostiosoitteen perusteella. Sähköpostiosoitettasi käsitellään EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 6 kohdan 1 alakohdan f mukaisesti, sillä meillä on oikeutettu etu kehittää tuotteitamme vastaamaan paremmin asiakkaidemme tarpeita. Tämän lisäksi pseudonymisoimme keräämämme palautteen, jotta voimme ryhtyä muihin analysointi-, kategorisointi- ja luokittelutoimiin (esim. keskittyä tiettyihin aiheisiin) ja laskea muita anonyymeja mittareita ja avainlukuja. Pseudonymisoinnin yhteydessä poistamme kaikki tiedot, joista henkilö voidaan suoraan tunnistaa (esim. nimet, sähköpostiosoitteet, käyttäjätunnukset) ja säilytämme epäsuorasti jäljitettävät tunnistetiedot (pseudonyymit). Analyyseja varten käytämme käsittelijänä Google Ireland Limitedia (”Google”), jonka rekisteröity toimipaikka on osoitteessa Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanti, joka on Google LLC:n, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, Yhdysvallat (”Google LLC”), käsittelijä. Google LLC:n kanssa on laadittu käsittelyä varten sopimus EU-mallisopimuksen mukaisesti (riittävät takeet tietojen käsittelyn tietosuojasta muissa kuin Euroopan maissa). Sovelletut EU:n mallisopimuslausekkeet ovat saatavilla osoitteessa https://eur-lex.europa.eu/legal-content/FI/TXT/?uri=CELEX%3A32010D0087.

Poistamme tietosi analyysista ja segmentoinnista viiden vuoden kuluttua tai paikallisen lainsäädännön vaatimusten mukaisesti, esimerkiksi jos tarkoitus, jota varten tiedot kerättiin, ei enää päde ja poisto ei ole ristiriidassa muiden säilytysvelvollisuuksien kanssa.

VII. Säilytysvelvollisuudet

Käsittelemme henkilötietojasi niin pitkään kuin se on edellä mainittuja tarkoituksia varten tarpeen. Jos kiellät oikeutettuun etuun perustuvan käsittelyn, poistamme henkilötietosi, paitsi jos niiden käytön jatkaminen on sallittua sovellettavien säädösten mukaan. Poistamme myös henkilötietosi, jos meidän on tehtävä niin muista juridisista syistä. Näiden perusperiaatteiden mukaisesti poistamme henkilötietosi lähtökohtaisesti heti, kun oikeudellinen peruste niiden säilyttämiselle lakkaa, jos niitä ei enää tarvita määrättyyn tarkoitukseen tai jos määrättyä tarkoitusta ei enää ole ja sikäli kuin muuta laillista perustetta ei ole (esim. kauppa- tai verolakien mukaisiin säilytysjaksoihin liittyen), tai muussa tapauksessa heti muun oikeudellisen perusteen päätyttyä.

VIII. Palveluntarjoajien suorittama tietojenkäsittely

Sikäli kuin palveluntarjoajat käsittelevät henkilötietojasi meidän puolestamme, olemme solmineet käsittelysopimuksen näiden palveluntarjoajien kanssa ja sopineet riittävistä takeista henkilötietojen suojaamiseksi. Valitsemme myös palveluntarjoajamme erittäin huolellisesti. He käsittelevät henkilötietoja vain tehtäviensä mukaisessa tarkoituksessa, ja sopimuksemme velvoittavat heitä noudattamaan ohjeitamme. He ovat myös suojanneet henkilötiedot soveltuvilla teknisillä ja organisatorisilla menettelyillä, ja valvomme heitä säännöllisesti. Henkilötietojen siirtämisestä kolmansissa maissa oleville käsittelijöille on sovittu soveltuvilla EU:n mallisopimuslausekkeilla (jotta tietojen käsittely muissa kuin Euroopan maissa voidaan turvata riittävällä tavalla). Sovelletut EU:n mallisopimuslausekkeet ovat saatavilla osoitteessa https://eur-lex.europa.eu/legal-content/FI/TXT/?uri=CELEX%3A32010D0087.

IX. Yleistä tietoa tietojen analysoinnista käyttäessäsi tuotteita ja palveluja

Volkswagen Group Charging GmbH pyrkii jatkuvasti kehittämään uusia tuotteita ja palveluja, parantamaan tarjoamiaan tuotteita ja palveluja sekä parantamaan näiden tuotteiden ja palveluiden markkinointia. Näiden tavoitteiden saavuttaminen edellyttää tuotteiden ja palvelujen käytön todennettua analysoimista (analytiikkaa). Tästä syystä Volkswagen Group Charging GmbH käsittelee käyttäjätilisi ja yhdistettyjen palvelujen tietoja, kuten pseudonymisoituja tunnistetietoja (esim. satunnaisesti luotuja käyttäjätunnusten pseudonyymeja), käyttäjätilitietoja (esim. tietoja käyttäjän suosimista kumppaneista), transaktiotietoja (esim. veloitusprosessit), sopimustietoja (esim. vahvistetut yleiset ehdot), IT-käyttötietoja (esim. viimeisimmät kirjautumiset palveluun, toimintojen käyttö) ja sijaintitietoja (esim. katkenneet GPS-tiedot). Käsittelyn tarkoitukset, käsittely ja vastaavat oikeudelliset perusteet on kuvattu yksityiskohtaisesti seuraavassa.

  • Tuotteiden kehittämistä ja parantamista tukevat analyysit: Uusien tuotteiden ja palvelujen kehittämistä varten (esim. arvioidakseen uusien tuotteiden käyttömääriä) ja olemassa olevien tuotteiden ja palvelujen parantamista varten (esim. arvioidakseen olemassa olevien tuotteiden käyttömääriä) Volkswagen Group Charging GmbH käsittelee tuotteidemme ja palvelujemme käyttötietoja. Tietojenkäsittelyn aikana henkilötietosi pseudonymisoidaan. Pseudonymisoinnissa poistetaan kaikki tiedot, joista henkilö voidaan suoraan tunnistaa (esim. nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero). Epäsuorat jäljitettävät tunnistuspiirteet (pseudonyymit) säilytetään. Tiedot analysoidaan Volkswagen Group Charging GmbH:n analytiikkajärjestelmissä vasta pseudonymisoinnin jälkeen. Suoraa yhteyttä henkilöön ei palautetta missään vaiheessa. Analyysista saadut tulokset (erityisesti mittarit ja avainluvut) ovat täysin anonyymeja. Pseudonymisoitujen tietojen käsittely on tarpeen, koska käyttäjätilin ja palveluiden välillä on vuorovaikutusta. Näissä tapauksissa pseudonyymien käyttö on välttämätöntä, jotta analysoitavien käyttäjätilien tiedot voidaan yhdistää yhdistettyihin palveluihin. Kuvattu tietojesi käsittely tehdään Volkswagen Group Charging GmbH:n oikeutetun edun nojalla, jotta se voi tarjota sinulle uusia ja paranneltuja tuotteita ja palveluja (EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen artikla 6 kohta 1 alakohta f). Volkswagen Group Charging GmbH poistaa pseudonymisoidut tietosi viiden vuoden kuluttua tai paikallisen lainsäädännön vaatimusten mukaisesti, esimerkiksi heti kun tarkoitus, jota varten tiedot kerättiin, lakkaa olemasta, ja sikäli kuin poisto ei ole ristiriidassa muiden säilytysvelvollisuuksien kanssa.

  • Segmentointi mainosten parantamistarkoituksessa: Mainosten parantamista varten (esim. arvioidakseen kampanjoiden menestystä) Volkswagen Group Charging GmbH käsittelee tuotteidemme ja palvelujemme käyttötietoja. Tietojenkäsittelyn aikana henkilötietosi pseudonymisoidaan. Pseudonymisoinnissa kaikki tiedot, joista henkilö voidaan suoraan tunnistaa, poistetaan (esim. nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero). Epäsuorat jäljitettävät tunnistuspiirteet (pseudonyymit) säilytetään. Tiedot segmentoidaan Volkswagen Group Charging GmbH:n analytiikkajärjestelmissä vasta pseudonymisoinnin jälkeen. Kuvattu tietojesi käsittely tehdään Volkswagen Group Charging GmbH:n oikeutetun edun nojalla, jotta se voi tarjota sinulle parempia mainoksia, jotka on mukautettu yksilöllisesti käyttäjälle (EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen artikla 6 kohta 1 alakohta f). Volkswagen Group Charging GmbH poistaa pseudonymisoidut tietosi kolmen vuoden kuluttua tai paikallisen lainsäädännön vaatimusten mukaisesti, esimerkiksi heti kun tarkoitus, jota varten tiedot kerättiin, lakkaa olemasta, ja sikäli kuin poisto ei ole ristiriidassa muiden säilytysvelvollisuuksien kanssa. Volkswagen Group Charging GmbH ei palauta tuloksista suoraa yhteyttä henkilöön, paitsi jos olet antanut vastaavan mainostusluvan (EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen artikla 6 kohta 1 alakohta a). 

  • Käsittelijöiden toimeksiannot: Käsittelemme Saksassa henkilötietoja, jotka on kerätty analyysitarkoituksessa uusien tuotteiden kehittämistä ja olemassa olevien tuotteiden ja palvelujen parantamista sekä mainosten parantamista varten. Tätä varten Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanti (”Google”) ja Microsoft Ireland Operations Limited, jonka rekisteröity toimipaikka on osoitteessa 70 Sir John Rogerson's Quay, Dublin 2, Irlanti (”Microsoft”), ovat saaneet meiltä toimeksiannon toimia tietojen käsittelijöinä. Yhdysvalloissa toimivien Google, Inc:n ja Microsoft Corporationin pääsyä tietoihin ei voida poissulkea, mistä syystä olemme sopineet tietojenkäsittelystä EU:n mallisopimuslausekkeilla (Euroopan komission hyväksymillä sopimuslausekkeilla, jotka varmistavat, että henkilötiedot suojataan tietojenkäsittelyssä muissa kuin EU-maissa vastaavalla tavalla kuin EU:ssa). Google ja Microsoft käsittelevät henkilötietojasi yksinomaan puolestamme ja tilauskäsittelysopimuksessa antamiemme ohjeiden mukaisesti. Sovelletut EU:n mallisopimuslausekkeet ovat saatavilla osoitteessa https://eur-lex.europa.eu/legal-content/FI/TXT/?uri=CELEX%3A32010D0087.

C. Evästeiden ja seurantatyökalujen käyttö

Yleistä tietoa

Volkswagen Group Charging GmbH käyttää verkkosivuillaan erilaisia evästeitä. Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka sisältävät määritystietoja ja jotka tallennetaan päätelaitteeseesi. Evästeet voidaan jakaa käytännössä kolmeen luokkaan. Osa evästeistä on välttämättömiä sivuston toiminnan kannalta (teknisesti välttämättömät evästeet), kun taas osaa evästeistä käytetään pseudonymisoidun käyttäjäprofiilin luomiseen (niin kutsutut analytiikka- ja markkinointievästeet).

Toiminnallisten evästeiden käsittely on välttämätöntä, jotta pystyt käyttämään sivustoa (katso EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen artikla 6 kohta 1 alakohta b).

Analytiikka- ja markkinointievästeitä käytetään vain, jos sivuston vierailija antaa siihen suostumuksensa (EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen artikla 6 kohta 1 alakohta a). Suostumus annetaan evästebannerin kautta, jota käyttäjän on itse napsautettava.

Voit perua suostumuksesi näytettyyn tietojenkäsittelyyn kerrotuilla evästeillä ja seurantatyökaluilla milloin tahansa (muutos koskee tulevaa käsittelyä) napsauttamalla seuraavaa linkkiä ja muuttamalla asetuksiasi Cookie Consent Managerissa: Cookie Consent Manager.

Tarkat tiedot käytetyistä evästeistä (yritys ja evästeen nimi, käyttötarkoitus ja tallennusaika) on kerrottu alla ja kunkin osion lopussa (liittyen verkkosivujen suorituskykyyn ja analysointiin sekä markkinointiin).

Verkkosivujen suorituskyky ja analysointi

VW Group Charging GmbH käyttää näitä tietoja sivustomme ja palvelujemme suorituskyvyn parantamiseen ja ostoskokemuksen analysoimiseen sovelluksissamme ja sivustoissamme liiketoimintamme kannalta olennaisella tavalla.

Google Tag Manager

Tämä sivusto käyttää Google Tag Manageria. Tämän palvelun avulla sivustotunnisteita voidaan hallita käyttöliittymän kautta. Google Tool Manager vain lisää tunnisteet. Tämä tarkoittaa seuraavaa: Evästeitä ei käytetä eikä henkilötietoja kerätä. Google Tag Manager laukaisee muita tunnisteita, jotka keräävät tarvittaessa tietoa. Google Tag Managerilla ei kuitenkaan ole pääsyä näihin tietoihin. Jos käytöstä poistaminen tehtiin toimialue- tai evästetasolla, se koskee kaikkia seurantatunnisteita, sikäli kuin ne on lisätty Google Tag Managerilla.

Yritys Eväste Käyttötarkoitus Voimassa-oloaika
Elli elli_cookie_consent Evästeiden käytön hyväksyminen 2 vuotta
Elli _cmpgurl Eväste tallennetaan tallentamaan tiedot viittaavasta kampanjan URL-osoitteesta, jota käyttäjä käytti vieraillessaan verkkosivustolla. 30 minuuttia
Elli _ref Tämä eväste asetetaan vain, jos viittauslähde on käytettävissä ja viittaavalla verkkosivustolla on URL-osoitteessa kampanjan lisäparametreja. Tässä tapauksessa viittaava URL-osoite kirjoitetaan tähän evästeeseen. 2 vuotta

Google Analytics

Google Analytics on verkkoanalyysityökalu, jota käytetään VW Group Charging GmbH:n sivuston toimien ja myyntitietojen mittaamiseen. Tietoja käytetään kohderyhmien mittaamiseen ja parantamaan palveluja, joita tarjoamme asiakkaillemme ja käyttäjillemme verkossa ja sen ulkopuolella. Asiakkaidemme käyttämien toimintojen analysoiminen auttaa meitä ymmärtämään paremmin, mikä on asiakkaista hyödyllistä. Tämä auttaa meitä saamaan parempia tuloksia ja tekemään parempia liiketoiminnallisia päätöksiä. Tiedot asiakkaidemme käyttämästä teknologiasta, kuten tieto heidän sovelluksensa versiosta tai käyttämästään selaimesta, auttaa VW Group Charging GmbH:ta tunnistamaan ja ratkaisemaan teknisiä ongelmia.

Yhdysvallat on maa, joka ei tarjoa riittävää suojaa henkilötiedoille Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen 2016/679 tarkoittamassa merkityksessä. Tämä tarkoittaa muun muassa sitä, että Yhdysvaltain hallinnon viranomaisilla voi mahdollisesti olla oikeus käyttää tietojasi ilman, että saatavillasi on tehokkaita oikeudellisia oikaisukeinoja.

Tietoja käsittelevä yritys

Google Ireland Limited
Google Building Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irlanti

Tietojenkäsittelyn tarkoitukset

Tässä kerrotaan tietojen keräämisen ja käsittelemisen tarkoitukset.

  • Analyysi

  • Sivustopalvelujen (esim. suosittelutoiminnon) parantaminen

  • Tietojen siirto kansainvälisesti

Käytetyt teknologiat

  • Evästeet

  • SDK

Kerätyt tiedot

Tässä kerrotaan kaikki palvelun keräämät tai palvelun käytön kautta kerätyt (henkilö)tiedot.

  • Aikaan liittyvät tiedot (esim. tapahtuma-aika)

  • Kauppatiedot (esim. maa)

  • Sivutiedot (esim. sivun tyyppi)

  • Tuotetiedot (esim. digitaalinen viivakoodi)

  • Selaintiedot (esim. selainversio)

  • Laitetiedot (esim. mainostunnus)

  • Ostotiedot (esim. ostoskorin arvo)

  • Maksutiedot (esim. maksutapa)

  • Markkinointitiedot (esim. Ad Click ‑tunnus)

  • Henkilökohtaiset tiedot (esim. IP-osoite tai sähköpostiosoite)

  • Sovellustiedot (esim. sovelluksen asennuspäivä)

  • Evästetiedot (esim. istuntotunnus)

  • Käyttäytymiseen liittyvät tiedot (esim. selauskäyttäytyminen)

  • Tulokset (esim. A/B-testaustiedot)

  • Sijaintitiedot (esim. kaupunki)

Oikeudellinen peruste

Tietojen käsittelyn oikeudellinen peruste on annettu seuraavassa.

  • Artikla 6 (1) (a) GDPR (suostumus)

Käsittelypaikka

  • Amerikan yhdysvallat ja Irlanti / Euroopan unioni

Säilytysjakso

Säilytysjakso on ajanjakso, jonka ajan kerättyjä tietoja säilytetään käsittelyä varten. Tiedot on poistettava heti, kun niitä ei enää tarvita määriteltyihin käsittelytarkoituksiin.

Tiedot poistetaan viiden vuoden kuluttua.

Tietojen vastaanottajat

  • Alphabet Inc.

Napsauta tätä, jos haluat lukea tietojen käsittelijän tietosuojakäytännön:

http://www.google.com/intl/fi/policies/privacy/

Napsauta tätä, jos haluat perua suostumuksesi käsittelevän yrityksen kaikilla toimialueilla:

https://safety.google/privacy/privacy-controls/

Yritys Eväste Käyttötarkoitus Voimassa-oloaika
Google _ga Tilastointi, käyttäjän yksilöinti anonymisoiduin tiedoin (Google Analytics) 2 vuotta
Google _gid Tilastointi, käyttäjän yksilöinti anonymisoiduin tiedoin (Google Analytics) 24 tuntia
Google _gac_gb_GTM-TD9J8WF Sisältää kampanjaan liittyviä tietoja. Google Adsin verkkosivustojen konversiotagit lukevat tämän evästeen, jos et ole estänyt sitä ja olet linkittänyt Google Analytics- ja Google Ads ‐tilisi. 90 päivää
Google _gat_UA-171423853-25 Pyynnön nopeuden rajoitus (Google Analytics) 1 minuutti
Google _ga_G1Y6SGJNN2 Tilastointi, käyttäjän yksilöinti anonymisoiduin tiedoin (Google Analytics) 2 vuotta
Google _ga_XC4B9NNKVY Tilastointi, käyttäjän yksilöinti anonymisoiduin tiedoin (Google Analytics) 2 vuotta
Google _gcl_au Tämä eväste tallentaa tiedot mainosklikkauksista eli konversiotiedot, jotta ne voidaan yhdistää verkkosivuston ulkopuolella. 30 minuuttia

Markkinointi

VW Group Charging GmbH kerää tietoa asiakaspolusta, jotta voimme näyttää asiakkaillemme tuotteisiimme liittyvää sponsoroitua sisältöä. Jotta pystyisimme valitsemaan asiakkaillemme osuvaa sisältöä, käytämme tietoja asiakkaidemme aiemmista ostoksista ja vuorovaikutuksesta sivun kanssa. Aina kun mahdollista yhdistämme nämä tiedot laitteiden välillä ja käsittelemme tietoja näytetyistä mainoksista (esim. onko asiakkaamme napsauttanut mainosta ja ostanut lopulta jotain). Tämä auttaa meitä mittaamaan mainostemme tehokkuutta ja yksinkertaistamaan mainosten kirjanpitoa.

Google Ads Conversions

Palvelun kuvaus

Tämä on konversiomarkkinointipalvelu, jolla mitataan markkinointikampanjoiden menestystä.

Tietoja käsittelevä yritys

Google Ireland Limited

Google Building Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irlanti

Tietoja käsittelevän yrityksen tietosuojavastaava

Tietoja käsittelevän yrityksen tietosuojavastaavan sähköpostiosoite on kerrottu seuraavalla sivulla.

https://support.google.com/policies/contact/general_privacy_form

Tietojenkäsittelyn tarkoitukset

Tässä kerrotaan tietojen keräämisen ja käsittelemisen tarkoitukset.

  • Analyysi

  • Optimointi

  • Mainokset

  • Konversioseuranta

Käytetyt teknologiat

Tässä kerrotaan kaikki tekniikat, joilla palvelu kerää tietoja. Yleisiä tekniikoita ovat selaimeen asetetut evästeet ja pikselit.

  • Evästeet

  • Pikselit

Kerätyt tiedot

Tässä kerrotaan kaikki palvelun keräämät tai palvelun käytön kautta kerätyt (henkilö)tiedot.

  • Evästetunnus

  • Napsautuspolku

  • Vierailun päivämäärä ja aika

  • Mobiililaitteen yksilöllinen tunniste

  • Laitetiedot

  • IP-osoite

  • Tiedot käyttöjärjestelmästä

  • Suosittelijan URL

  • Verkkokysely

  • Selaintiedot

Oikeudellinen peruste

Tietojen käsittelyn oikeudellinen peruste on annettu seuraavassa.

  • Artikla 6 kohta 1 osa 1 alakohta a GDPR

Käsittelypaikka

Tämä on ensisijainen paikka, jossa kerättyjä tietoja käsitellään. Jos tietoja käsitellään myös muissa maissa, siitä ilmoitetaan sinulle erikseen.

  • Euroopan unioni

Säilytysjakso

Säilytysjakso on ajanjakso, jonka ajan kerättyjä tietoja säilytetään käsittelyä varten. Tiedot on poistettava heti, kun niitä ei enää tarvita määriteltyihin käsittelytarkoituksiin.

  • Tiedot poistetaan heti, kun niitä ei enää tarvita käsittelytarkoituksiin.

Siirrot kolmansiin maihin

Tämä palvelu voi siirtää kerätyt tiedot toiseen maahan. Huomaa, että tämä palvelu voi siirtää tiedot Euroopan unionin ja Euroopan talousalueen ulkopuolelle sekä maahan, joka ei tarjoa riittävää tietosuojaa. Jos tiedot siirretään Yhdysvaltoihin, Yhdysvaltain viranomaiset voivat käsitellä tietojasi valvonta- ja hallintatarkoituksissa ilman, että sinulla on mahdollisuutta oikeudellisiin oikaisutoimiin. Alla on annettu luettelo maista, jonne tietoja saatetaan siirtää. Tämä voidaan tehdä useissa tarkoituksissa, esimerkiksi tietojen säilytystä tai käsittelyä varten.

  • Amerikan yhdysvallat, Chile, Singapore, Taiwan

Tietojen vastaanottajat

Kerättyjen tietojen vastaanottajat on kerrottu seuraavassa.

  • Alphabet Inc.

  • Google LLC

  • Google Ireland Limited

Napsauta tätä, jos haluat lukea tietojen käsittelijän tietosuojakäytännön:

https://policies.google.com/privacy?hl=fi-FI

Napsauta tätä, jos haluat lukea tietojen käsittelijän evästetiedot ja -asetukset:

https://policies.google.com/technologies/cookies?hl=fi-FI

Säilytystiedot

Alta näet pisimmän mahdollisen säilytysajan laitteella käytettäessä evästeen tallennusmenetelmää ja muita menetelmiä.

  • Evästeiden säilytyksen enimmäisraja: 1 vuosi

  • Muiden kuin evästeiden säilytys: ei

DoubleClick Floodlight

Palvelun kuvaus

Tämä on Googlen konversioseurantapalvelu.

Tietoja käsittelevä yritys

Google Ireland Limited
Google Building Gordon House, 4 Barrow Street, Dublin D04 E5W5, Irlanti

Tietoja käsittelevän yrityksen tietosuojavastaava

Tietoja käsittelevän yrityksen tietosuojavastaavan sähköpostiosoite on kerrottu seuraavalla sivulla.

https://support.google.com/policies/troubleshooter/7575787?hl=fi

Tietojenkäsittelyn tarkoitukset

Tässä kerrotaan tietojen keräämisen ja käsittelemisen tarkoitukset.

  • Analyysi

  • Konversioseuranta

  • Markkinointi

  • Optimointi

Käytetyt teknologiat

Tässä kerrotaan kaikki tekniikat, joilla palvelu kerää tietoja. Yleisiä tekniikoita ovat selaimeen asetetut evästeet ja pikselit.

  • Evästeet

  • Pikselit

  • Paikallinen säilytys

Kerätyt tiedot

Tässä kerrotaan kaikki palvelun keräämät tai palvelun käytön kautta kerätyt (henkilö)tiedot.

  • Napsautuspolku

  • Evästetunnus

  • IP-osoite

  • Mobiililaitteen yksilöllinen tunniste

  • Käyntien määrä

  • Käytetyt sivut

  • Transaktiot

  • Käyttötiedot

Oikeudellinen peruste

Tietojen käsittelyn oikeudellinen peruste on annettu seuraavassa.

  • Artikla 6 kohta 1 osa 1 alakohta a GDPR

Käsittelypaikka

Tämä on ensisijainen paikka, jossa kerättyjä tietoja käsitellään. Jos tietoja käsitellään myös muissa maissa, siitä ilmoitetaan sinulle erikseen.

  • Euroopan unioni

Säilytysjakso

Säilytysjakso on ajanjakso, jonka ajan kerättyjä tietoja säilytetään käsittelyä varten. Tiedot on poistettava heti, kun niitä ei enää tarvita määriteltyihin käsittelytarkoituksiin.

  • Tiedot poistetaan heti, kun niitä ei enää tarvita käsittelytarkoituksiin.

Siirrot kolmansiin maihin

Tämä palvelu voi siirtää kerätyt tiedot toiseen maahan. Huomaa, että tämä palvelu voi siirtää tiedot Euroopan unionin ja Euroopan talousalueen ulkopuolelle sekä maahan, joka ei tarjoa riittävää tietosuojaa. Jos tiedot siirretään Yhdysvaltoihin, Yhdysvaltain viranomaiset voivat käsitellä tietojasi valvonta- ja hallintatarkoituksissa ilman, että sinulla on mahdollisuutta oikeudellisiin oikaisutoimiin. Alla on annettu luettelo maista, jonne tietoja saatetaan siirtää. Tämä voidaan tehdä useissa tarkoituksissa, esimerkiksi tietojen säilytystä tai käsittelyä varten.

  • Amerikan yhdysvallat, Singapore, Chile, Taiwan

Tietojen vastaanottajat

Kerättyjen tietojen vastaanottajat on kerrottu seuraavassa.

  • Alphabet Inc.

  • Google LLC

  • Google Ireland Limited

Napsauta tätä, jos haluat lukea tietojen käsittelijän tietosuojakäytännön:

https://policies.google.com/privacy?hl=fi

Napsauta tätä, jos haluat lukea tietojen käsittelijän evästetiedot ja -asetukset:

https://policies.google.com/technologies/cookies?hl=fi

Napsauta tätä, jos haluat perua suostumuksesi käsittelevän yrityksen kaikilla toimialueilla:

https://safety.google/privacy/privacy-controls/

Säilytystiedot

Alta näet pisimmän mahdollisen säilytysajan laitteella käytettäessä evästeen tallennusmenetelmää ja muita menetelmiä.

  • Evästeiden säilytyksen enimmäisraja: 30 päivää

  • Muiden kuin evästeiden säilytys: ei

Facebook-pikselit

Palvelun kuvaus

Tämä on Facebookin tarjoama seurantatekniikka, jota käyttävät muut Facebookin palvelut, kuten Facebook Custom Audiences.

Tietoja käsittelevä yritys

Meta Platforms Ireland Ltd.
4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin, D02, Irlanti

Tietoja käsittelevän yrityksen tietosuojavastaava

Tietoja käsittelevän yrityksen tietosuojavastaavan sähköpostiosoite on kerrottu seuraavalla sivulla.

https://www.facebook.com/help/contact/540977946302970

Tietojenkäsittelyn tarkoitukset

Tässä kerrotaan tietojen keräämisen ja käsittelemisen tarkoitukset.

  • Analyysi

  • Markkinointi

  • Uudelleenkohdistus

  • Seuranta

  • Mainokset

Käytetyt teknologiat

Tässä kerrotaan kaikki tekniikat, joilla palvelu kerää tietoja. Yleisiä tekniikoita ovat selaimeen asetetut evästeet ja pikselit.

  • Evästeet

  • Pikselit

Kerätyt tiedot

Tässä kerrotaan kaikki palvelun keräämät tai palvelun käytön kautta kerätyt (henkilö)tiedot.

  • Katsotut mainokset

  • Katsottu sisältö

  • Laitetiedot

  • Maantieteellinen sijainti

  • HTTP-ylätunniste

  • Vuorovaikutus mainosten, palveluiden ja tuotteiden kanssa

  • IP-osoite

  • Napsautetut kohteet

  • Markkinointitiedot

  • Ei-luottamukselliset käyttäjän määrittelemät tiedot

  • Käytetyt sivut

  • Pikselitunnus

  • Suosittelijan URL

  • Markkinointikampanjoiden menestyminen

  • Käyttötiedot

  • Käyttäjien käyttäytyminen

  • Facebook-evästetiedot

  • Facebook-käyttäjätunnus

  • Käyttö- ja napsautustoimet

  • Selaintiedot

Oikeudellinen peruste

Tietojen käsittelyn oikeudellinen peruste on annettu seuraavassa.

  • Artikla 6 kohta 1 osa 1 alakohta a GDPR

Käsittelypaikka

Tämä on ensisijainen paikka, jossa kerättyjä tietoja käsitellään. Jos tietoja käsitellään myös muissa maissa, siitä ilmoitetaan sinulle erikseen.

  • Euroopan unioni

Säilytysjakso

Säilytysjakso on ajanjakso, jonka ajan kerättyjä tietoja säilytetään käsittelyä varten. Tiedot on poistettava heti, kun niitä ei enää tarvita määriteltyihin käsittelytarkoituksiin.

  • Tiedot poistetaan viimeistään 720 päivän kuluttua.

Siirrot kolmansiin maihin

Tämä palvelu voi siirtää kerätyt tiedot toiseen maahan. Huomaa, että tämä palvelu voi siirtää tiedot Euroopan unionin ja Euroopan talousalueen ulkopuolelle sekä maahan, joka ei tarjoa riittävää tietosuojaa. Jos tiedot siirretään Yhdysvaltoihin, Yhdysvaltain viranomaiset voivat käsitellä tietojasi valvonta- ja hallintatarkoituksissa ilman, että sinulla on mahdollisuutta oikeudellisiin oikaisutoimiin. Alla on annettu luettelo maista, jonne tietoja saatetaan siirtää. Tämä voidaan tehdä useissa tarkoituksissa, esimerkiksi tietojen säilytystä tai käsittelyä varten.

  • Singapore, Yhdistynyt kuningaskunta, Amerikan yhdysvallat

Tietojen vastaanottajat

Kerättyjen tietojen vastaanottajat on kerrottu seuraavassa.

  • Meta Platforms Ireland Ltd., Meta Platforms Inc.

Napsauta tätä, jos haluat lukea tietojen käsittelijän tietosuojakäytännön:

https://www.facebook.com/privacy/explanation

Napsauta tätä, jos haluat lukea tietojen käsittelijän evästetiedot ja -asetukset:

https://www.facebook.com/policies/cookies

Säilytystiedot

Alta näet pisimmän mahdollisen säilytysajan laitteella käytettäessä evästeen tallennusmenetelmää ja muita menetelmiä.

  • Evästeiden säilytyksen enimmäisraja: 1 vuosi

  • Muiden kuin evästeiden säilytys: ei

Yritys Eväste Käyttötarkoitus Voimassa-oloaika
Meta Platforms, Inc. tr Facebook käyttää sitä erilaisten mainostuotteiden näyttämiseen, esimerkiksi kolmansien osapuolten mainostajien reaaliaikaisiin tarjouksiin. Session

Microsoft Advertising

Palvelun kuvaus

Tämä on konversioseuranta- ja mainospalvelu.

Tietoja käsittelevä yritys

Microsoft Corporation
One Microsoft Way, Redmond, WA 98052-6399, Yhdysvallat

Tietoja käsittelevän yrityksen tietosuojavastaava

Tietoja käsittelevän yrityksen tietosuojavastaavan sähköpostiosoite on kerrottu seuraavalla sivulla.

https://aka.ms/privacyresponse

Tietojenkäsittelyn tarkoitukset

Tässä kerrotaan tietojen keräämisen ja käsittelemisen tarkoitukset.

  • Analyysi

  • Uudelleenmarkkinointi

  • Konversiot

  • Optimointi

  • Yleinen tapahtumienseuranta

Käytetyt teknologiat

Tässä kerrotaan kaikki tekniikat, joilla palvelu kerää tietoja. Yleisiä tekniikoita ovat selaimeen asetetut evästeet ja pikselit.

  • Evästeet

  • Pikselit

  • Paikallinen säilytys

  • Jäljitteet

Kerätyt tiedot

Tässä kerrotaan kaikki palvelun keräämät tai palvelun käytön kautta kerätyt (henkilö)tiedot.

  • Napsautetut kohteet

  • Napsautuspolku

  • Evästetunnus

  • IP-osoite

  • Mobiililaitteen yksilöllinen tunniste

  • Käyntien määrä

  • Käytetyt sivut

  • Transaktiot

  • Käyttötiedot

Oikeudellinen peruste

Tietojen käsittelyn oikeudellinen peruste on annettu seuraavassa.

  • Artikla 6 kohta 1 osa 1 alakohta a GDPR

Käsittelypaikka

Tämä on ensisijainen paikka, jossa kerättyjä tietoja käsitellään. Jos tietoja käsitellään myös muissa maissa, siitä ilmoitetaan sinulle erikseen.

  • Euroopan unioni

Säilytysjakso

Säilytysjakso on ajanjakso, jonka ajan kerättyjä tietoja säilytetään käsittelyä varten. Tiedot on poistettava heti, kun niitä ei enää tarvita määriteltyihin käsittelytarkoituksiin.

  • Tiedot poistetaan heti, kun niitä ei enää tarvita käsittelytarkoituksiin.

Siirrot kolmansiin maihin

Tämä palvelu voi siirtää kerätyt tiedot toiseen maahan. Huomaa, että tämä palvelu voi siirtää tiedot Euroopan unionin ja Euroopan talousalueen ulkopuolelle sekä maahan, joka ei tarjoa riittävää tietosuojaa. Jos tiedot siirretään Yhdysvaltoihin, Yhdysvaltain viranomaiset voivat käsitellä tietojasi valvonta- ja hallintatarkoituksissa ilman, että sinulla on mahdollisuutta oikeudellisiin oikaisutoimiin. Alla on annettu luettelo maista, jonne tietoja saatetaan siirtää. Tämä voidaan tehdä useissa tarkoituksissa, esimerkiksi tietojen säilytystä tai käsittelyä varten.

  • Maailmanlaajuisesti

Tietojen vastaanottajat

Kerättyjen tietojen vastaanottajat on kerrottu seuraavassa.

  • Microsoft Corporation

Napsauta tätä, jos haluat lukea tietojen käsittelijän tietosuojakäytännön:

https://privacy.microsoft.com/fi-fi/privacystatement

Yritys Eväste Käyttötarkoitus Voimassa-oloaika
Microsoft _uetsid Kerää anonymisoituja tietoja verkkosivuston vierailijoiden käyttäytymisestä (Microsoft Bing Ads) 24 tuntia
Microsoft _uetvid Kerää anonymisoituja tietoja tietoja verkkosivuston vierailijoiden käyttäytymisestä (Microsoft Bing Ads) 1 vuosi

D. Sinun oikeutesi

Voit käyttää seuraavia oikeuksiasi Volkswagen Group Charging GmbH:hon nähden milloin tahansa maksutta. Tietoa oikeuksiesi käyttämisestä on osiossa E.

Oikeus saada tutustua tietoihin:Sinulla on oikeus saada meiltä tietoa henkilötietojesi käsittelystä (EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen artikla 15).

Oikeus tietojen oikaisemiseen: Sinulla on oikeus pyytää, että oikaisemme sinua koskevat virheelliset tai epätäydelliset henkilötiedot (EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen artikla 16).

Oikeus tietojen poistamiseen: Jos EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen artiklassa 17 määritellyt vaatimukset täyttyvät, sinulla on oikeus pyytää tietojesi poistamista. Voit siis pyytää tietojesi poistamista, jos niitä ei esimerkiksi enää tarvita tarkoitukseen, jota varten ne kerättiin. Voit pyytää tietojen poistamista myös, jos käsittelemme tietojasi suostumukseesi perustuen ja perut tämän suostumuksen.

Oikeus käsittelyn rajoittamiseen: Jos EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen artiklassa 18 määritellyt vaatimukset täyttyvät, sinulla on oikeus pyytää tietojesi käsittelyn rajoittamista. Tämä voi tulla kysymykseen, jos esimerkiksi kiistät tietojesi tarkkuuden. Tällöin voit pyytää tietojesi käsittelyn rajoittamista, kunnes tietojesi tarkkuus saadaan tarkistettua.

Vastustamisoikeus: Jos käsittely perustuu oikeutettuun etuun, sinulla oikeus vastustaa tietojesi käsittelyä. Vastustus on sallittua, jos käsittelyn perusteena on julkinen etu tai Volkswagen Group Charging GmbH:n tai kolmannen osapuolen oikeutettu etu. Jos vastustat tietojesi käsittelyä, pyydämme sinua ilmoittamaan meille syyn tietojen käsittelyn vastustamiselle.

Sinulla on oikeus vastustaa myös tietojenkäsittelyä suoramarkkinoinnin tarkoituksissa. Tämä koskee myös profilointia, sikäli kuin se liittyy suoramarkkinointiin.

Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen:sikäli kuin tietojenkäsittelyä tehdään suostumukseen tai sopimukseen perustuen ja käyttäen automaattista käsittelyä, sinulla on oikeus saada tietosi jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa ja siirtää ne toiselle tietojenkäsittelijälle.

Oikeus perua suostumus: jos tietojenkäsittely perustuu suostumukseen, sinulla on oikeus perua suostumus tulevaisuuden osalta maksutta milloin tahansa.

Oikeus tehdä valitus: sinulla on myös oikeus tehdä valitus tietojesi käsittelystä valvontaviranomaiselle (esim. valtion tietosuojavaltuutetulle Berliinissä).

E. Yhteyshenkilösi

Contact for the exercise of your rights

To exercise your rights and for further information please contact privacy@elli.eco or a letter to the Data Protection Officer of Volkswagen Group Charging GmbH, Mollstraße 1, 10178 Berlin.

Tietosuojavastaava

Tietosuojavastaavamme on yhteyshenkilösi tietosuojaan liittyvissä kysymyksissä:
Volkswagen Group Charging GmbH
Mollstraße 1, 10178 Berliini, Saksa
privacy@elli.eco